Εταιρεία

Ίδρυση

Η ΒΚ Κτιριοδομική δραστηριοποιείται στις κατασκευές ακινήτων, στις ανακαινίσεις και στις υπηρεσίες αρχιτέκτονα μηχανικού.

Ιδρύθηκε το 2005 από το Βασίλη Κολοβό, με πεντηκονταετή πλέον εμπειρία στην κατασκευή ακινήτων και τη διαχείριση οικοδομικών έργων και από τους δυο γιούς του, Γιάννη και Κώστα, με σπουδές στην αρχιτεκτονική και στα οικονομικά της αγοράς ακινήτων αντίστοιχα. Έκτοτε η εταιρεία δραστηριοποιείται ενεργά και αδιάλειπτα στον οικοδομικό κλάδο και μέχρι σήμερα έχει παραδώσει δεκάδες υψηλής ποιότητας έργα και υπηρεσίες.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Στη ΒΚ Κτιριοδομική συνεχίζεται μια οικογενειακή παράδοση τεσσάρων γενεών στο χώρο της οικοδομής και συνδυάζεται δημιουργικά το παλιό με το νέο: η πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην κατασκευή ακινήτων με ένα σύγχρονο επιστημονικό υπόβαθρο πάνω στο σχεδιασμό, τη μελέτη, τη διαχείριση έργων, το μάνατζμεντ και τα οικονομικά.

Το ξεχωριστό μίγμα

Αυτό ακριβώς το ξεχωριστό μίγμα σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την αξιοπιστία είναι οι αιτίες πίσω από τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας από το ξεκίνημά της αλλά και πίσω από τη μετέπειτα δυνατότητά της να ανταπεξέλθει στις μεγάλες προκλήσεις της οικονομικής κρίσης, να παραμείνει υγιής και να συνεχίσει να αναπτύσσεται με επιτυχία προσφέροντας σταθερή αξία στους πελάτες της.